Članovi ŽNK Široki Brijeg ponovno su na reprezentativnom zadatku. Trener Ivan Kvesić u stručnom je stožeru ženske A reprezentacije BiH za prijateljsku utakmicu protiv Albanije, dok su Branka Bagarić i Marija Radoš pozvane na okupljanje U-23 reprezentacije BiH.

Veliki je to uspjeh za naše Duvanjke koje vrijedno treniraju i čije su igre i kvaliteta prepoznati te i ovaj reprezentativni poziv nije iznenađenje. Tim povodom za klupsku stranicu ŽNK Široki Brijeg, Marija Radoš je izjavila:

– Reprezentativni poziv je nagrada za moj rad i igre u dresu ŽNK Široki Brijeg. Sigurno će doprinijeti mom samopouzdanju i dati mi poticaj da budem još bolja na terenu. Uostalom, svakoj je igračici cilj zaigrati za reprezentaciju, i puno njih ne dobije tu priliku, tako da mi je i s te strane drago što sam pozvana.

A da su naše cure vrhunske nogometne profesionalke koje znaju razveseliti i nasmijati svlačionicu pokazuje i igra Branke Bagarić s teniskom lopticom. Na njezinoj nogometnoj vještini sigurno bi joj pozavidjeli i mnogi vrhunski nogometaši.

[ZAGRIJAVANJE ZA PRVENSTVO]Nogometna lopta? Nema problema, može i teniska ili ping pong…Naša ponajbolja igračica Branka Bagarić ima iznimnu nogometnu tehnikuNaše nogometašice u ovoj pauzi prije početka prvenstva ne miruju. Svaka se priprema na svoj način kako bi bile spremne za polusezonu i utakmice koje nas uskoro očekuju. Uživajte u videu.#žnkširokibrijeg #brankabagarić #širokibrijegtomislavgrad #pripreme #trening #tehniciranje #samoljubav #samojako #samojednoimeširoki⚽️💪💙

Objavljuje ŽNK Široki Brijeg u Četvrtak, 28. ožujka 2019.

Curama želimo uspješan reprezentativni nastup i puno sportskog uspjeha u daljnjoj karijeri!

 

ŽNK Široki Brijeg/Tomislavcity