Danas smo dijelili prazne kartonske kutije ispred svih crkava Duvanjskog dekanata. Hvala  Vam puno što ste i ovaj put prišli “Kapljicama” i uzeli kutiju! Hvala Vam što ćete nam pomoći da i ove blagdane uljepšamo potrebitima! Svake godine nas oduševite Vašim odazivom! I svaki put kažete da ste sretni što ste uključeni i što i na ovaj način pomažete.

Dragi ljudi, nisu to male geste!!! Vjerujte, nisu! Možda niste ni svjesni koliko taj paket koji Vi donesete do Udruge uljepša nekome dan, tjedan, blagdane! Niste ni svjesni koliko Vas ljudi blagoslivljaju preko nas! Pa rekli smo, sve blagoslove dijelimo! Jer vjerujemo da Onaj od Gore sve prati! Svaka molitva je i Vaša! Jer Vi ste ti bez kojih fra Đoka i “Kapljice” ne bi opstali! Vi ste pokretači! Hvala Vam od srca što pomažete da pomognemo! – ističu u Kapi ljubavi.

U ovoj udruzi ujedno skreću pozornost da se u pakete ne sprema odjeća kao ni lako kvarljiva roba. U blagdanske kutije idu hrana i higijenske potrepšine! Napunjene kartonske kutije potrebno je dovesti do 13.12. (petak), do 16 sati u ured Kapi ljubavi (pored bivše Gradske ljekarne).

Svi koji niste uspjeli uzet svoju kutiju, možete ju idući dana preuzeti u Uredu kapi ljubavi ili pak Vap dar donijeti u vrećici. Uz Božju pomoć, potrudit ćemo se da sve štićenike obiđemo do Božića, dodaju u Kapi ljubavi.