Bernard Jurišić, poznati hrvatski sportski novinar, komentirao je juniorsku reprezentaciju Hrvatske, a tom prilikom izdvojio je juniorskog reprezentativca Bosne i Hercegovine – Filipa Čuića.

Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine bila je na korak od plasmana na europsko prvenstvo, dok su njihovi vršnjaci iz Hrvatske odigrali loše u elitnoj rundi kvalifikacija i Jurišić smatra da je to “tanka” reprezentacija.

“Gledao sam U19 reprezentaciju (Hrvatske) ovog tjedna i iskreno, prilično je to tanka generacija, barem ono što je ovog puta pozvano. Dogodi se, ne može svaka dati svjetske klase, a može se i iz ove izvući poneki solidan igrač za budućnost”, napisao je Jurišić.

Potom se hrvatski novinar dotakao juniorskog reprezentativca BiH.

“Ali ono u što sam apsolutno siguran što se te generacije tiče je da Hrvatska Filipa Čuića ne smije izgubiti”, naglasio je Jurišić.

Filip Čuić napadač je juniorskog tima Hajduka i sin bivšeg premijerligaškog suca Tomislava Čuića. Filipov brat Mario član je Radomlja na posudbi iz Hajduka, a ranije je nastupao za mlađe selekcije Hrvatske.

Foto: NSBiH i HNK Hajduk