U nedjelju su naši članovi sudjelovali na dvije utrke. Put Banja Luke zaputila se jedna ekipa, a put Zadra druga. U sklopu „Vivia run and more weekend“ bile su raspoložive tri utrke: polumaraton, desetka i petica. Naši su nastupali na prve dvije.

Na polumaratonu među tristotinjak natjecatelja nastupalo je i naših dvoje. Dijana Manđeralo osvojila je drugo mjesto u jakoj ženskoj konkurenciji te je postigla najbolji rezultat u karijeri na polumaratonskoj distanci – 1,27,18 što je skoro minutu brže od dosadašnjeg rekorda. Što reći za Dijanu, nego: samo nebo je granica! Čestitamo na plasmanu i novom najboljem vremenu.

Odličan je bio i Ilija Jukić koji ostvaruje zacrtane ciljeve i lagano postaje jedan od najboljih dugoprugaša u državi. Na banjalučkoj stazi Ilija je bio šesti, također sa svojim novim najboljim vremenom 1,17,24. Bravo Ilija, ponosni smo!

Na utrci od 10 km sudjelovalo je oko 250 natjecatelja. Od naših Krešimir Sliško utrku je istrčao za 44,24 te je bio 15. u muškoj konkurenciji. Josipa Baković bila je 8. od žena s vremenom 50,05, a Vesna Ćavar utrku je završila za 51,24 te je bila 12. u ukupnom poretku. Odlični rezultati i visoki plasmani za naš trojac s desetke. Ekipa, čestitamo!

Iki Ćavaru zahvaljujemo na logistici i podršci.

 „WINGS FOR LIFE“ TAKOĐER NAS NIJE MIMOIŠAO

Nakon situacije s koronom i dva odgođena „wingsa“, ova godina nije donijela nepremostive prepreke pa je utrka s najviše uzbuđenja okupila oko 5000 ljudi.

Riječ je o utrci čiji je cilj pronaći lijek za ozljede leđne moždine. Trčalo se poznatom rutom uzduž Jadranske magistrale, a utrka je gotova kada presretačko vozilo dostigne posljednjeg trkača i trkačicu.

„Fantomsko vozilo“ naše je trkače stizalo na različitim udaljenostima:

Mira Kovačević – 14 km,

Vlatko Kovačević – 15 km

Ante Mamić – 17 km

Ivan Ljubičić – 21 km

Marko Ćavar 24 km

Mario Kovačević 26 km

Svima čestitamo, a mi koji nismo bili pomalo i zavidimo na ovoj sjajnoj avanturi.

AK Puls