Kod većine naših članova posljednji vikend u kolovozu rezerviran je za Čvrsnicu pa smo tako i ovaj put bili mnogoljudni. Lijepoj prirodi, zanimljivim i dinamičnim stazama malo tko, a pogotovo ljubitelji traila mogu odoljeti. Još da je na skretanjima koja trakica ili strelica više, ne bi bilo na odmet.

Trkači su mogli birati između četiri straze i to Red trail u dužini od 50 km, Blue trail 34 km, Yellow trail 25 km i Green trail 10 km.

Na najdužoj i najizazovnijoj dionici nismo imali predstavnika, a na drugoj po duljini i zahtjevnosti predstavljali su nas Ivan Vukadin i Ante Mamić, dok su se na 25 km okušali Josipa Baković, Ljiljan Kutleša, Drago Jurič, Ivan Pecić i Mario Kovačević.

Grmljavinsko nevrijeme, jaka kiša, a na mjestima i tuča prekinuli su sve tri duže utrke. Sa zadovoljstvom možemo reći da su se svi naši trkači živi i zdravi spustili do cilja.

Jedina utrka koja je prošla regularno, ona je na 10 km. Kako svake, tako smo i ove godine ostvarili odlične plasmane i pokupili medalje svih „boja“. U muškoj konkurenciji naš Josip Martinović osvojio je prvo mjesto s vremenom 44,53. Medaljom i to brončanom okitio se naš Ante Klišanin koji je utrku istrčao za 53,31. Srebro nam je pak donijela Vesna Ćavar u ženskoj kategoriji s vremenom 1,03,26. Izabranoj ekipi čestitamo na postolju! Bravoo!

Od naših su na 10 km još nastupali: Ante Mijoč (53,56), Krešimir Sliško (1,03,26) i Dragica Čolina 1,11,12. Ekipa, čestitke na uspješno završenoj utrci i odličnim rezultatima.

AK Puls