Utorak, 26 Prosinac 2017 17:51

Veliki interes za doček Nove Godine na Blidinju: Vikendice iznajmljuju po tisuću eura za tjedan

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

 

Ljubitelji zime, prirode i planina imat će priliku za novogodišnju noć boraviti na području Blidinja. Organiziranje „Zimskog festivala“ u sklopu kojeg će na stazi na Risovcu koncerte održati Jelena Rozga i Jole, izazvali su veliko zanimanje ljudi iz Hercegovine i Dalmacije, piše abcportal.info.

S obzirom da na Blidinju postoje određeni, ali ne veliki, smještajni kapacitet, što se tiče ugostiteljske ponude, on je već odavno popunjen i teško da se može naći krevet više. Međutim, na blidinjskom prostoru postoji i određeni broj vikendica koje imaju kvalitetu i mogu ugostiti zainteresirane goste a u vlasništvu su privatnih osoba i još uijek nisu namijenjene za turističku ponudu i iznajmljivanje. No, čini se da su božićno-novogodišnji blagdani upravo trenutak koji bi mogao u turističku svrhu i ponudu dodatno postati i privatni smještaj. Očekuje se da će na samom Risovcu sve vikendice biti popunjene uglavnom vlasnicima i njihovim gostima.

Organizirani višednevni zabavni program na Blidinju uvelike je podigao potražnju za smještajem do te mjere da se vikendice za tjedan dana iznajmljuju i nude po cijeni od 1000 eura. Kako sada stvari stoje, a po pričanju dobro upućenih, kada je u pitanju iznajmljivanje vikendica i tu je već sada teško pronaći vikendicu koja je slobodna.

Bez sumnje, Blidinje će kao nikada do sada biti krcato gostima koji očekuju odličnu zabavu i provod u ovom sve popularnijem hercegovačkom parku prirode. Doček Nove Godine bit će organiziran u poznatome ugostiteljksom objektu Hajdučke vrleti, a da bi bili baš tu na dočeku potrebno se „sjetiti“ već u rujnu.

abcportal.info

Zanimljivosti - najnovije

Sij 13, 2018

Hrvatska: Branitelji rasprodaju odličja!

'Pošto Spomenica Domovinskog rata? Samo 600…
Sij 12, 2018

Dašak moga zavičaja: Velika stra –…

Štefica je Marina nevista podrijetlom Zagorka. S…
Sij 11, 2018

Osvrt na advent u Crvenicama

Članovi MZ Crvenice odlučili su u svom selu u…
Sij 11, 2018

Duvanjski pojmovnik: Onaj njezin

Nakon što su cura i momak par godina u vezi,…
Sij 08, 2018

U Posušju susret harmonikaša

U petak, 5. siječnja 2018. godine u restoranu…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME