Petak, 04 Kolovoz 2017 08:14

Lijepa gesta povezala Mostar i Tomislavgrad

Ocijeni sadržaj
(19 glasova)
 
 
"Ružica nas je zaista iznenadila i oduševila sa idejom. Na prvu smo pomislile da je u obitelji imala nekog oboljelog od raka dojke. Ali Bogu hvala nije".

Prošli mjesec u Tomislavgradu su se vjenčali Ružica Skočibušić i Mirko Šarić. Njihovo svadbeno veselje se razlikovalo od drugih i bilo je posebno, jer je želja mladenaca bila da svatovi budu okićeni na drugačiji način.

Umjesto uobičajenog cvijeta, imali su znak roza vrpcu, simbol u borbi protiv raka dojke, a koje su sa ljubavlju za ovaj radosni i svečani događaj izradile članice udruge 'Novi pogled' iz Mostara. Zadovoljstvo je bilo osmisliti, pripremiti i izraditi 350 cvjetića u znaku roza vrpce.

"Ružica nas je zaista iznenadila i oduševila sa idejom. Na prvu smo pomislile da je u obitelji imala nekog oboljelog od raka dojke. Ali Bogu hvala nije.

Ružica je svjesna, osviještena i odgovorna mlada žena. Prateći rad udruge 'Novi pogled', njena želja je bila da mi iz udruge izradimo cvjetove u obliku roza vrpce, te da na taj način želi učiniti humano djelo i podrži rad Udruge. Sve pohvale mladencima na ideji i humanoj gesti. Od srca im hvala", navodi se iz ove udruge.

 

bljesak.info

Zanimljivosti - najnovije

Kol 21, 2017

Jozo iz Bugojna umjesto života u…

Jozo Miletić je mladi stručnjak iz oblasti…
Kol 20, 2017

Stazama Orlova kuka nakon više od 50…

Godišnji odmori su pri kraju. Za one, koji su…
Kol 18, 2017

1000 Ivana: Snimka Thompsonovog…

Guinnessov rekord u okupljanju najviše osoba…
Kol 17, 2017

Duvanjski pojmovnik: Nije u vinklo

Čim je učitelj objašnjavajući pučkoškolcima…
Kol 16, 2017

Roško Polje: Čekala ih je njihova škola

Školska generacija rođena 1972. prošle godine je…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME