Petak, 04 Kolovoz 2017 08:14

Lijepa gesta povezala Mostar i Tomislavgrad

Ocijeni sadržaj
(19 glasova)
 
 
"Ružica nas je zaista iznenadila i oduševila sa idejom. Na prvu smo pomislile da je u obitelji imala nekog oboljelog od raka dojke. Ali Bogu hvala nije".

Prošli mjesec u Tomislavgradu su se vjenčali Ružica Skočibušić i Mirko Šarić. Njihovo svadbeno veselje se razlikovalo od drugih i bilo je posebno, jer je želja mladenaca bila da svatovi budu okićeni na drugačiji način.

Umjesto uobičajenog cvijeta, imali su znak roza vrpcu, simbol u borbi protiv raka dojke, a koje su sa ljubavlju za ovaj radosni i svečani događaj izradile članice udruge 'Novi pogled' iz Mostara. Zadovoljstvo je bilo osmisliti, pripremiti i izraditi 350 cvjetića u znaku roza vrpce.

"Ružica nas je zaista iznenadila i oduševila sa idejom. Na prvu smo pomislile da je u obitelji imala nekog oboljelog od raka dojke. Ali Bogu hvala nije.

Ružica je svjesna, osviještena i odgovorna mlada žena. Prateći rad udruge 'Novi pogled', njena želja je bila da mi iz udruge izradimo cvjetove u obliku roza vrpce, te da na taj način želi učiniti humano djelo i podrži rad Udruge. Sve pohvale mladencima na ideji i humanoj gesti. Od srca im hvala", navodi se iz ove udruge.

 

bljesak.info

Zanimljivosti - najnovije

Velj 20, 2018

Petsto lovaca u hajci na lisice: "Neka…

Obistinila se loša vremenska prognoza za…
Velj 20, 2018

Fotoreportaža iz Zvirnjače: Život…

Još su Rimljani tim putom prevozili zlato iz…
Velj 19, 2018

Mlada Valentina živi sama u djedovoj…

"Poželim ponekad da izađem, da se provedem, ali…
Velj 18, 2018

Upoznajmo obitelj jedinoga hrvatskog…

Prije godinu i tri mjeseca 34-godišnji Frenk…
Velj 18, 2018

Livno: Časna sestra i muallime…

U vremenima kada su teške riječi, sukobi,…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME