Petak, 04 Kolovoz 2017 08:14

Lijepa gesta povezala Mostar i Tomislavgrad

Ocijeni sadržaj
(19 glasova)
 
 
"Ružica nas je zaista iznenadila i oduševila sa idejom. Na prvu smo pomislile da je u obitelji imala nekog oboljelog od raka dojke. Ali Bogu hvala nije".

Prošli mjesec u Tomislavgradu su se vjenčali Ružica Skočibušić i Mirko Šarić. Njihovo svadbeno veselje se razlikovalo od drugih i bilo je posebno, jer je želja mladenaca bila da svatovi budu okićeni na drugačiji način.

Umjesto uobičajenog cvijeta, imali su znak roza vrpcu, simbol u borbi protiv raka dojke, a koje su sa ljubavlju za ovaj radosni i svečani događaj izradile članice udruge 'Novi pogled' iz Mostara. Zadovoljstvo je bilo osmisliti, pripremiti i izraditi 350 cvjetića u znaku roza vrpce.

"Ružica nas je zaista iznenadila i oduševila sa idejom. Na prvu smo pomislile da je u obitelji imala nekog oboljelog od raka dojke. Ali Bogu hvala nije.

Ružica je svjesna, osviještena i odgovorna mlada žena. Prateći rad udruge 'Novi pogled', njena želja je bila da mi iz udruge izradimo cvjetove u obliku roza vrpce, te da na taj način želi učiniti humano djelo i podrži rad Udruge. Sve pohvale mladencima na ideji i humanoj gesti. Od srca im hvala", navodi se iz ove udruge.

 

bljesak.info

Zanimljivosti - najnovije

Pro 14, 2017

Duvanjski pojmovnik: Nazor (Nȁzōr)

U duvanjskom govoru puno je turcizama,…
Pro 08, 2017

Dašak moga zavičaja: Jurina ispovid

Nedjelje u došašću imaju neku posebnu ljepotu.…
Pro 08, 2017

Kupanje na zaleđenom Kukavičjem jezeru

Nesvakidašnji prizor na Kukavičjem jezeru, piše…
Pro 07, 2017

Poslušajte službenu pjesmu Europskog…

Ostalo je manje od 40 dana do najvećeg sportskog…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME