Petak, 04 Kolovoz 2017 08:14

Lijepa gesta povezala Mostar i Tomislavgrad

Ocijeni sadržaj
(19 glasova)
 
 
"Ružica nas je zaista iznenadila i oduševila sa idejom. Na prvu smo pomislile da je u obitelji imala nekog oboljelog od raka dojke. Ali Bogu hvala nije".

Prošli mjesec u Tomislavgradu su se vjenčali Ružica Skočibušić i Mirko Šarić. Njihovo svadbeno veselje se razlikovalo od drugih i bilo je posebno, jer je želja mladenaca bila da svatovi budu okićeni na drugačiji način.

Umjesto uobičajenog cvijeta, imali su znak roza vrpcu, simbol u borbi protiv raka dojke, a koje su sa ljubavlju za ovaj radosni i svečani događaj izradile članice udruge 'Novi pogled' iz Mostara. Zadovoljstvo je bilo osmisliti, pripremiti i izraditi 350 cvjetića u znaku roza vrpce.

"Ružica nas je zaista iznenadila i oduševila sa idejom. Na prvu smo pomislile da je u obitelji imala nekog oboljelog od raka dojke. Ali Bogu hvala nije.

Ružica je svjesna, osviještena i odgovorna mlada žena. Prateći rad udruge 'Novi pogled', njena želja je bila da mi iz udruge izradimo cvjetove u obliku roza vrpce, te da na taj način želi učiniti humano djelo i podrži rad Udruge. Sve pohvale mladencima na ideji i humanoj gesti. Od srca im hvala", navodi se iz ove udruge.

 

bljesak.info

Zanimljivosti - najnovije

Lis 21, 2017

Dron sa zastavom Herceg-Bosne letio nad…

Bespilotna letjelica - dron sa zastavom…
Lis 21, 2017

Hrvat o skupim stanovima u Njemačkoj:…

"Sve sretne obitelji nalik su jedna na drugu,…
Lis 20, 2017

Dašak zavičaja: Uspomena iz djetinjstva

Mara je rado odlazila u Zagreb, više zbog…
Lis 19, 2017

Duvanjski pojmovnik: Cvrljak

Od prezrene namirnice sa seljačkim pedigreom…
Lis 18, 2017

S krdima luta kupreškim vrletima, znaju…

Avdija Tehirović ima 22 godine, a jednino…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME