Ponedjeljak, 15 Svibanj 2017 13:59

Koryo, Buško blato i Šujica uspješni na državnome prvenstvu u Bugojnu

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

 

Prvi puta nakon ponovnog adogovora i ujedinjenja u jedan Taekwondo savez u Bosni i Hercegovini, jučer je u Bugojnu održano državno prvenstvo Bosne i Hercegovine. Domaćin prvenstva bio je Taekwondo klub Bugojno, a okupili su se najbolji iz 35 klubova s 509 natjecatelja.

Na spomenutome prvenstvu nastupili i duvanjski taekwondo klubovi: Koryo, Buško blato i Šujica koji su se kući vratili s pregrštom odličja.

 

TKD Buško blato

Taekwondo klub Buško blato dao je priliku većem broju svojih članova, nastupilo je 25 članova ovoga kluba - navode u Buškom blatu i ističu zadovoljstvo nastupom na prvenstvu. Osvojili su deset odličja: dva zlatna (Leonarda Krišto i Darija Sučić ); tri srebrna (Ivana Kapulica, Jozefina Krišto i Luka Renić ) i pet brončanih (Mihael Kovač, Marijeta Vuletić, Ena Ćurković, Ivana Vuletić i Petra ljubas ).

Pravu snagu pokazali su njihovi najmlađi natjecatelji (vrtićanci) koji su sa svojim početničkim iskustvom jedini i bili ravnopravni ostalima osvojivši u ukupnome poretku 1.  mjesto vrtićanke i treće mjesto vrtićanci.

 

TKD Koryo

Koryo  je u Bugojnu predstavljalo devet natjecatelja: Hrvoje Krištić, Mate Bokanović, Mate Musi,ć Ivan Mihaljević, Zvonko Krišto, Magdalena Matić, Slavica Letica, Ruža Miškić i Ružica Križanac. Odličja su izborili: Ružica Križanac prvo mjesto i sada je državna i federalna prvakinja u svojoj kategoriji; Slavica Letica i Mate Musić drugo mjesto, te Hrvoje Krištić treće mjesto. U Koryju ističu da je na prvenstvu sudio Ivan Letica. Ovom prigodom TKD Koryo napominje da će se tradicionalni  (11.)  Tomislav open održati u Gradskoj športskoj dvorani 3. lipnja u Tomislavgradu.  

 

TKD Šujica

Taekwondo klub Šujica predstavilo je osam članova: Ivona Jurič, Antea Zrno, Marko Krstanović, Milana Krajina, Stipe Šimić, Ena Mioč, Lucija Brajko i Ivana Krajina.

Osvojili su  sedam odličja, dva zlatna i pet srebrenih.

Zlato su izborili Ena Mioč i Marko Krstanović. Srebro: Ivona Jurič, Antea Zrno, Stipe Šimić, Lucija Brajko i Ivana Krajina.

 

Čestitke svima!

Klubovi/ Tomislavcity

Foto: Klubovi

Sport - najnovije

Sij 23, 2018

Marin Čilić u polufinalu Australian…

Marin Čilić je izborio polufinale Australian…
Sij 22, 2018

Raste duvanjska kolonija u ŽNK Široki…

Josipa Radoš je mlađa sestra stoperice Marije…
Sij 22, 2018

Dvije pobjede i jedan poraz ŽKK Tomislav

Protekloga vikenda ŽKK Tomislav odigrao je tri…
Sij 21, 2018

Maslenica: Pulsašima 2. i 3. mjesto na…

Povodom 25. obljetnice vojno-redarstvene akcije…
Sij 21, 2018

Stipe Miočić treći put obranio naslov…

Stipe Miočić (35) ušao je u povijest slobodne…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME