Ponedjeljak, 15 Svibanj 2017 13:59

Koryo, Buško blato i Šujica uspješni na državnome prvenstvu u Bugojnu

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

 

Prvi puta nakon ponovnog adogovora i ujedinjenja u jedan Taekwondo savez u Bosni i Hercegovini, jučer je u Bugojnu održano državno prvenstvo Bosne i Hercegovine. Domaćin prvenstva bio je Taekwondo klub Bugojno, a okupili su se najbolji iz 35 klubova s 509 natjecatelja.

Na spomenutome prvenstvu nastupili i duvanjski taekwondo klubovi: Koryo, Buško blato i Šujica koji su se kući vratili s pregrštom odličja.

 

TKD Buško blato

Taekwondo klub Buško blato dao je priliku većem broju svojih članova, nastupilo je 25 članova ovoga kluba - navode u Buškom blatu i ističu zadovoljstvo nastupom na prvenstvu. Osvojili su deset odličja: dva zlatna (Leonarda Krišto i Darija Sučić ); tri srebrna (Ivana Kapulica, Jozefina Krišto i Luka Renić ) i pet brončanih (Mihael Kovač, Marijeta Vuletić, Ena Ćurković, Ivana Vuletić i Petra ljubas ).

Pravu snagu pokazali su njihovi najmlađi natjecatelji (vrtićanci) koji su sa svojim početničkim iskustvom jedini i bili ravnopravni ostalima osvojivši u ukupnome poretku 1.  mjesto vrtićanke i treće mjesto vrtićanci.

 

TKD Koryo

Koryo  je u Bugojnu predstavljalo devet natjecatelja: Hrvoje Krištić, Mate Bokanović, Mate Musi,ć Ivan Mihaljević, Zvonko Krišto, Magdalena Matić, Slavica Letica, Ruža Miškić i Ružica Križanac. Odličja su izborili: Ružica Križanac prvo mjesto i sada je državna i federalna prvakinja u svojoj kategoriji; Slavica Letica i Mate Musić drugo mjesto, te Hrvoje Krištić treće mjesto. U Koryju ističu da je na prvenstvu sudio Ivan Letica. Ovom prigodom TKD Koryo napominje da će se tradicionalni  (11.)  Tomislav open održati u Gradskoj športskoj dvorani 3. lipnja u Tomislavgradu.  

 

TKD Šujica

Taekwondo klub Šujica predstavilo je osam članova: Ivona Jurič, Antea Zrno, Marko Krstanović, Milana Krajina, Stipe Šimić, Ena Mioč, Lucija Brajko i Ivana Krajina.

Osvojili su  sedam odličja, dva zlatna i pet srebrenih.

Zlato su izborili Ena Mioč i Marko Krstanović. Srebro: Ivona Jurič, Antea Zrno, Stipe Šimić, Lucija Brajko i Ivana Krajina.

 

Čestitke svima!

Klubovi/ Tomislavcity

Foto: Klubovi

Sport - najnovije

Ožu 25, 2018

Kuglači Tomislava sve uspješniji, u…

U zaostaloj utakmici kugačkog prvenstva F BiH,…
Ožu 25, 2018

Vrlo uspješan nastup natjecatelja AK…

Članovi AK "Puls" iz Tomislavgrada nastupili su…
Ožu 23, 2018

Zbog nevremena odgođene utakmice HNK…

Kako je priopćeno iz HNK Tomislav, utakmica 18.…
Ožu 21, 2018

Završnica Malonogometne lige "Kralj…

Udruga Duvnjaka Zagreb organizira završnicu…
Ožu 19, 2018

Petra Smiljanić pozvana na pripreme za…

Kapetanica ŽKK Tomislav Petra Smiljanić (2003.)…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME