Nedjelja, 19 Veljača 2017 18:28

Svečano u Župi UBDM u Prisoju

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 


Svečano je bilo ovoga vikenda u Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Prisoju.

Kako je izvjestio prisojački župnik don Ivan Bebek, u župi Prisoje nastupile su članice VS Arabelle iz Rame koje su pjevale pod svetom misom, a potom su u župnoj crkvi održale koncert čemu se uvelike odazvao vjernički puk.

Također, u župi su gostovale i Sestre Služavke Malog Isusa iz Gromiljaka koje su navijestile Božju riječ, pozvale na molitvu za nadbiskupa Štadlera da se proglasi blaženim. Psalam i Aleluja su pod misom vrhunski ispjevali članovi zbora mladih Ancora.

Prvi dan susreta časnih sestara s djecom i mladima iz Prisoja protekao je u međusobnome druženju, veselju i igri, upoznavanju nadbiskupa Štadlera, moliltvi krunice za duhovna zvanja i slavljenju svete mise. Potom su obišli obitelj u Tomislavgradu koja je svojim srcem i dobrotom učinila veliko djelo. Bog im dao zdravlja i blagoslova! Na kraju su objedovali kod buduće časne sestre Marije Ivančić i njezine obitelji. Iako su neki bili na natjecanju, odazvao se lijep broj mladih. Ima još mladih koji se boje i ustručavaju doći na ovakve susrete, kaže don Ivan te im poručuje da se ne boje. "Ništa vam neće biti, možete se samo obogatiti duhovnim susretom. Bogu hvala i slava. Živio mali Isus."

don Ivan Bebek/FB/Tomislavcity

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME