Srijeda, 28 Ožujak 2018 22:14

Hrvatska lista za Livno: "Ne sudjelujemo na sastancima koji organizira nekakav Inicijativni odbor hrvatskih oporbenih stranaka HBŽ"

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)


Na sastanke tzv. Inicijativnog odbora oporbenih hrvatskih stranaka ne dolazi polovica hrvatskih oporbenih stranaka u HBŽ, jer se ne zna tko stoji iza tzv. Inicijativnog odbora, tim prije jer se na sastanke pozivaju stranke koje su već potpisale sporazum s HDZ BiH oko zajedničkog izlaska na izbore - smatraju u Hrvatskoj listi za Livno.

U priopćenju navode sljedeće:

Hrvatska lista za Livno upoznaje javnost da ne sudjeluje na sastancima koji organizira nekakav Inicijativni odbor hrvatskih oporbenih stranaka HBŽ, jer je Predsjedništvo stranke usvojilo više zaključaka i razradilo strategiju izlaska na Opće izbore, koji će biti održani u listopadu 2018.

Hrvatska lista za Livno na izbore izlazi u koaliciji sa strankama koje baštine slične vrijednosti, a koje se odnose na obitelj, mlade, branitelje i konstitutivnost hrvatskog naroda u cijeloj BiH, a ne samo u pojedinim dijelovima BiH, jer bez Hrvata u Središnjoj Bosni, Posavini i drugim dijelovima BiH, nema opstanka Hrvatima u Livnu, Hercegbosanskoj županiji i Hercegovini.

Hrvatska lista za Livno sa svojim koalicijskim partnerima se bori protiv korupcije i kriminala u javnim poduzećima i institucijama vlasti na svim razinama, a prije svega policiji i pravosuđu, gdje su najviši dužnosnici policije i pravosuđa upleteni u koruptivne i kriminalne radnje, zbog kojih Livno, Hercegbosanska županija i BiH nikada neće krenuti u euroatlantske integracije.

Hrvatska lista za Livno sa svojim koalicijskim partnerima već sada zna koga će podržati za sve više razine vlasti u BiH, kao što znamo da nećemo podržati politiku Dragana Čovića i HDZ BiH, čija je politika raselila branitelje, cijele obitelji, mlade, obrazovane i stručne osobe, a ne srame se govoriti da im je važniji Milorad Dodik od biskupa Komarice.

 

 

PREDSJEDNIK HLL-a

Jakov Perković

Politika - najnovije

Tra 21, 2018

Savez hrvatskih stranaka odgodio…

Savez hrvatskih stranaka (Hrvatska nezavisna…
Tra 20, 2018

Razgovor s Anom Papić

Ovaj tjedan smo kroz naše intervjue u…
Tra 20, 2018

HDZ 1990 na izbore izlazi samostalno

Imajući u vidu odluke Središnjeg odbora i…
Tra 19, 2018

Stjepan Šarac: "Sve svoje obveze uredno…

Ministarstvo financija uz potporu Vlade…
Tra 19, 2018

Vlada HBŽ-a utvrdila nacrt Zakona o…

Vlada Hercegbosanske županije na današnjoj…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME