Četvrtak, 08 Veljača 2018 18:10

Vlada HBŽ-a odobrila 240 tisuća KM Agenciji za privatizaciju

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

 

Vlada Hercegbosanske županije na današnjoj sjednici donijela je Rješenje kojim se za vršitelja dužnosti tajnika Vlade Hercegbosanske županije imenuje Tatjana Čečura dipl. iur. najduže do okončanja natječajne procedure za izbor i imenovanje tajnika Vlade Hercegbosanske županije.

Donesena je Odluka o davanju suglasnosti Upravnom vijeću Doma zdravlja Kupres za imenovanje dr. Ivice Čička za ravnatelja Doma zdravlja Kupres u trajanju od 4 godine.

Na sjednici donesena je i Odluka kojom se odobravaju sredstava za Agenciju za privatizaciju Hercegbosanske županije za 2018. godinu u iznosu od 240.000,00 KM u svrhu osiguranja redovitog poslovanja. Sredstva iz ove Odluke transferirat će se iz Proračuna Ministarstva gospodarstva Hercegbosanske županije  s ekonomskog konta Potpora neprofitnim organizacijama-Agencija za privatizaciju.

Vlada je donijela i Odluku o subvencioniranju linija javnog prijevoza za 2018. godinu kojom se odobrava subvencioniranje troškova prijevoza putnika na putnim pravcima javnog prijevoza Drvar-Bosansko Grahovo-Livno u oba smjera i Glamoč-Livno u oba smjera od 50% redovite cijene prijevoza. Sredstva za financiranje troškova prijevoza iz ove Odluke u iznosu od 36.000,00 KM planirana su u Proračunu Hercegbosanske županije za 2018. godinu u Ministarstvu gospodarstva na ekonomskom kodu „ Ostale potpore-prijevoz“.

Tijekom sjednice donesena je Odluka o usvajanju sveobuhvatnih odgovora na upitnik Europske komisije za Bosnu i Hercegovinu, priopćeno je iz Vlade HBŽ-a.

 

Politika - najnovije

Tra 20, 2018

Razgovor s Anom Papić

Ovaj tjedan smo kroz naše intervjue u…
Tra 20, 2018

HDZ 1990 na izbore izlazi samostalno

Imajući u vidu odluke Središnjeg odbora i…
Tra 19, 2018

Stjepan Šarac: "Sve svoje obveze uredno…

Ministarstvo financija uz potporu Vlade…
Tra 19, 2018

Vlada HBŽ-a utvrdila nacrt Zakona o…

Vlada Hercegbosanske županije na današnjoj…
Tra 18, 2018

HRS: Zašto nećemo s oporbenim strankama…

Budući da dobivamo sve više upita vezano za…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME