Četvrtak, 08 Veljača 2018 18:10

Vlada HBŽ-a odobrila 240 tisuća KM Agenciji za privatizaciju

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

 

Vlada Hercegbosanske županije na današnjoj sjednici donijela je Rješenje kojim se za vršitelja dužnosti tajnika Vlade Hercegbosanske županije imenuje Tatjana Čečura dipl. iur. najduže do okončanja natječajne procedure za izbor i imenovanje tajnika Vlade Hercegbosanske županije.

Donesena je Odluka o davanju suglasnosti Upravnom vijeću Doma zdravlja Kupres za imenovanje dr. Ivice Čička za ravnatelja Doma zdravlja Kupres u trajanju od 4 godine.

Na sjednici donesena je i Odluka kojom se odobravaju sredstava za Agenciju za privatizaciju Hercegbosanske županije za 2018. godinu u iznosu od 240.000,00 KM u svrhu osiguranja redovitog poslovanja. Sredstva iz ove Odluke transferirat će se iz Proračuna Ministarstva gospodarstva Hercegbosanske županije  s ekonomskog konta Potpora neprofitnim organizacijama-Agencija za privatizaciju.

Vlada je donijela i Odluku o subvencioniranju linija javnog prijevoza za 2018. godinu kojom se odobrava subvencioniranje troškova prijevoza putnika na putnim pravcima javnog prijevoza Drvar-Bosansko Grahovo-Livno u oba smjera i Glamoč-Livno u oba smjera od 50% redovite cijene prijevoza. Sredstva za financiranje troškova prijevoza iz ove Odluke u iznosu od 36.000,00 KM planirana su u Proračunu Hercegbosanske županije za 2018. godinu u Ministarstvu gospodarstva na ekonomskom kodu „ Ostale potpore-prijevoz“.

Tijekom sjednice donesena je Odluka o usvajanju sveobuhvatnih odgovora na upitnik Europske komisije za Bosnu i Hercegovinu, priopćeno je iz Vlade HBŽ-a.

 

Politika - najnovije

Velj 20, 2018

Josip Mlakić za express.hr: Izetbegović…

Gostovanje Bakira Izetbegovića kod Aleksandra…
Velj 16, 2018

Logoraši s Antom Nobilom pokreću tužbu…

Predstavnici Saveza logoraša BiH sastali su se u…
Velj 15, 2018

Duel na N1: Emir Suljagić - Tvrtko…

Gosti u emisiji Pressing televizije N1 bili su…
Velj 12, 2018

Osvrt Koalicije „Zajedno za…

Dana 7.2.2018. godine održana je 10. sjednica OV…
Velj 12, 2018

Gdje spava Melania ili kamo ide…

Razlike između predsjednice i premijera nisu…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME