Petak, 02 Veljača 2018 12:35

Donesena Odluka o pristupanju Hercegbosanske županije u Jadransko Jonsku Euroregiju

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

 

Vlada Hercegbosanske županije na današnjoj sjednici donijela je Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuditelja u kojoj se usvaja Izvješće i preporuka Povjerenstva za provedbu zajedničkih javnih nabava roba od 24. siječnja 2018. godine u provedenom otvorenom postupku zajedničke javne nabave goriva i lož ulja za korisnike Proračuna Hercegbosanske županije u kojem je pristiglo 17 pravodobnih ponuda.

Doneseno je i Rješenje o osnivanju Povjerenstva (Stručnog tima) za pružanje pomoći u izradi Plana upravljanja otpadom Hercegbosanske županije za razdoblje 2018.-2023. godina i donesena je Odluka o Odluci o visini naknade za rad Povjerenstva za pružanje pomoći u izradi Plana upravljanja otpadom Hercegbosanske županije za razdoblje 2018.-2023. godina.

Na sjednici je donesena i Odluka o pristupanju Hercegbosanske županije u Jadransko Jonsku Euroregiju ( II E) u kojoj se daje pozitivno mišljenje na Informaciju o potrebi pristupanja Hercegbosanske županije u članstvo Jadransko Jonsku Euroregiju  (II E).

Tijekom sjednice donesen je Zaključak o davanju pozitivnog mišljenja na Javnu politiku o zaštiti obitelji s djecom u F BiH i prednacrt Zakona o podršci obiteljima s djecom u F BiH.

Također, Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti ministru MUP-a Darinku Mihaljeviću za zakup zgrade u općini Glamoč za potrebe Policijske postaje Glamoč, te 
Rješenje o utvrđivanju prijedloga člana Upravnog vijeća Federalnog zavoda za mirovinsko-invalidsko osiguranje iz Hercegbosanske županije. Mirko Mihaljević, dip. inžinjer poljoprivrede predložen je za člana Upravnog vijeća Federalnog zavoda za mirovinsko-invalidsko osiguranje iz Hercegbosanske županije na razdoblje dvije godine, navodi se u priopćenju Vlade HBŽ-a.

Politika - najnovije

Velj 20, 2018

Josip Mlakić za express.hr: Izetbegović…

Gostovanje Bakira Izetbegovića kod Aleksandra…
Velj 16, 2018

Logoraši s Antom Nobilom pokreću tužbu…

Predstavnici Saveza logoraša BiH sastali su se u…
Velj 15, 2018

Duel na N1: Emir Suljagić - Tvrtko…

Gosti u emisiji Pressing televizije N1 bili su…
Velj 12, 2018

Osvrt Koalicije „Zajedno za…

Dana 7.2.2018. godine održana je 10. sjednica OV…
Velj 12, 2018

Gdje spava Melania ili kamo ide…

Razlike između predsjednice i premijera nisu…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME