Subota, 18 Studeni 2017 15:49

Izaslanstvo Općine Tomislavgrad posjetilo Općinu Živinice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

 

Izaslanstvo Općine Tomislavgrad, predvođeno predsjednikom Općinskog vijeća Lukom Krstanovićem, posjetilo je Općinu Živinice, gdje ih je primio načelnik Samir Kamenjaković, zajedno sa ostalim suradnicima. 

Načelnik Kamenjaković je izaslanstvu Općine Tomislavgrad predstavio rad općinske uprave i projekte koje provodi Općina Živinice, a posebno se razgovaralo o razvoju gospodarstva i mogućnostima ulaganja na području obiju općina. Kamenjaković je naglasio da je ova prilika bitna i za razmjenu iskustva dvaju općina, kao i činjenicu da su gospodarstvenici sa područja Živinica već investirali u jedan pogon tvornice peleta na području općine Tomislavgrad.

Predsjednik Krstanović, u svojem obraćanju, naglasak je stavio ne nastavak suradnje te provedbu daljnjih aktivnosti u cilju uspostave suradnje Tomislavgrada i Živinica na brojnim područjima, kao što su gospodarstvo, turizam, poljoprivreda, kultura, provođenje EU projekata, kao i o mogućnostima povezivanja i suradnje zainteresiranih organizacija, udruga i ustanova.

Na sastanku su stoga bili nazočni i predstavnici Udruge obitelji Obiteljski Ruralni Edukativni Centar Živinice (PREC Živinice), koji su predstavili turističke potencijale Tuzlanske županije i općine Živinice u razvoju agroturizma.

 

Općina Tomislavgrad/Tomislavcity

Politika - najnovije

Sij 17, 2018

Prilog Federalne TV o korištenju vode…

Prigodom posjete predsjednice R Hrvatske,…
Sij 16, 2018

Komšić za N1: Grabar Kitarović će u BiH…

Željko Komšić je u programu N1 televizije…
Sij 14, 2018

Čović: 'U sljedećih godinu ili dvije…

Predsjednik HDZ-a Bosne i Hercegovine i…
Sij 12, 2018

Komšić po treći put u Predsjedništvu

Budući su, kako sada stvari stoje, izgledi da se…
Sij 10, 2018

Zaključci Predsjedništva HRS-a:…

U utorak 9.1.2018. je održana sjednica…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME