Utorak, 14 Studeni 2017 00:00

Prema pisanju Žurnala: Darinko Mihaljević podnio ostavku na mjesto predsjednika OO HDZBiH Livno

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

Nakon što je Žurnal objavio priču o nelegalno stečenim stipendijama djece ministra MUP-a HBŽ, Darinka Mihaljevića, Mihaljević je danas podnio ostavku na mjesto predsjednika Općinskog odbora HDZ BiH Livno.

Izvor Žurnala blizak HDZ-u BiH tvrdi da je Mihaljevića na općinskoj predsjedničkoj poziciji zamijenio zastupnik u Skupštini HBŽ, Stipo Pelivan, koji je izabran jednoglasnom odlukom.

Pelivan je bivši predsjednik Vlade HBŽ, zatim bivši predsjednik Skupštine HBŽ, bivši zastupnik u Domu naroda Parlamenta FBiH. Bio je predmet istrage županijskog tužiteljstva u Livnu zbog sumnji za zloupotrebu položaja. Riječ je o dvije kaznene prijave koje je protiv njega podnijela stranka HDZ 1990. Prva se odnosi na krađu glasova na izborima, a druga na takozvani slučaj „Dva Pavića“ odnosno zastupnicima Mirku Paviću i Boži Paviću koji su izabrani na listi HDZ 1990, a koje je nakon toga, prema navodima iz prijave, „kupio“ HDZ BiH.

Sutra je sjednica Županijskog odbora HDZ BiH, gdje će raspravljati o Mihaljevićevoj smjeni sa još jedne stranačke dužnosti.

O ministarskoj sudbini Darinka Mihaljevića raspravljat će se na idućoj sjednici Skupštine HBŽ za koju novi termin još uvijek nije utvrđen.


zurnal.info

 

Politika - najnovije

Ožu 22, 2018

Vlada HBŽ-a donijela odluku o…

Nakon razmatranja na današnjoj sjednici Vlada…
Ožu 21, 2018

Zajedno za Tomislavgrad: Amandmani…

Na sjednici održanoj 19.3.2018. godine, OV…
Ožu 21, 2018

HB županija pokrenula sudski spor…

Radi naplate duga zbog neplaćanja županijske…
Ožu 21, 2018

VIDEO: Drago Krpina žestoko se obrušio…

Iako predsjednik Vlade RH Andrej Plenković i…
Ožu 21, 2018

Ilija Cvitanović: HDZ 1990 će na ove…

U Vitezu je u ponedjeljak, 19. ožujka 2018.…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME