Ponedjeljak, 12 Ožujak 2018 15:05

Ante Vukadin ponovno izabran za predsjednika PD Orlova stina

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

 

U planinarskom domu na Blidinju jučer su održane redovita godišnja izvještajna i izborna skupština Planinarskoga društva "Orlova stina" iz Tomislavgrada.

Na samome početku nazočne je pozdravio predsjednik društva Ante Vukadin, nakon čega je održana minuta šutnje za dugogodišnjega prijatelja društva i tajnika Planinarskoga saveza Herceg-Bosne Miljenka Bošnjaka koji je preminuo 13. listopada prošle godine.

Govorio je o probijanju i obilježavanju staza, radovima na planinarskome domu, planinarskim aktivnostima u 2017. godini i planovima za 2018. godinu, sastancima s raznim fondacijama i radnim grupama koje se bave zaštitom okoliša. Kazao je i kako je u prošloj godini dom na Blidinju ugostio članove iz 46 klubova i društava iz BiH, Hrvatske i Srbije. Kod financijskoga izvješća naglasio je kako su plaćeni svi dugovi prema dobavljačima iz 2016. godine, te kako su podmireni svi računi za izgradnju planinarske staze (stubovi, cestovne table), kao i za dogradnju objekta (vanjska kupaonica i toalet). U nastavku je pročitao imena svih fizičkih i pravnih osoba koje su na bilo koji način (donacije u novcu, materijalu) pomogle rad ovoga društva.

Nakon usvajanja izvješća i zatvaranja izvještajne skupštine, otvorena je izborna skupština na kojoj je jednoglasno za predsjednika društva u idućem četverogodišnjem razdoblju ponovno izabran Ante Vukadin, Toma Marić za dopredsjednika, za tajnicu Marija Kovačević, te ostala tijela društva: Upravni odbor (Ivan Buntić, Ivica Šarac, Ilija Sliško, Krešimir Krišto), Nadzorni odbor (Ante Romić, Bože Radoš, Zdravko Pokrajčić) i Sud časti (Marijan Đikić, Ivan Radoš, Stipe Vukadin).

 

PD Orlova stina

Više fotografija u galeriji.

Najnovije vijesti

Ožu 22, 2018

Pravci Livno-Šuica-Kupres i…

Zbog sniježnih padavina, obustavljen je promet…
Ožu 22, 2018

Prekinut promet na putnom pravcu od…

Oko 15 sati obustavljen je sav promet na putnome…
Ožu 22, 2018

Posljednji ispraćaj Mile Ivančića bit…

U četvrtak, 22. ožujka 2018. godine u 85. godini…
Ožu 22, 2018

Ministarstvo poziva na borbu protiv…

Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i…
Ožu 22, 2018

"Ubuntu": Večer dobrote i zajedništva -…

Zajedno za djevojčice u Beninu. Iz prijateljstva…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME