Petak, 09 Ožujak 2018 12:17

Foto: Proslava Dana žena u Gopodaru prstenova

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

 

Oko 400 žena okupilo se sinoć na tradicionalnoj proslavi Međunarodnoga dana žena koju je u Tomislavgradu upriličio svadbeni salon Gospodar prstenova. Domaćim ženama pridružile su se i one iz Posušja, Livna i Kupresa.

Kao i proteklih godina ovo druženje imalo je i humanitarni značaj. Naime, cjelokupni iznos od prodanih tombola, te 15 posto od prodanih ulaznica namijenjen je Udruzi roditelja djece s poteškoćama u razvoju „Nada“. Tijekom večeri predsjednica ove Udruge, gospođa Magdalena Marinčić, uputila je zahvalu obitelji Nevistić i vlasniku ovoga objekta, sponzorima i svima ostalima koji i na ovaj način pomažu rad druge "Nada".

Zajedničko druženje proteklo je u lijepome i veselome ozračju, a za to je itekako bila zaslužna splitska glazbena skupina „Best“, na čemu joj treba čestitati jer je s pravom opravdala svoje ime. Raznovrsnim glazbenim repertoarom i odličnim izvedbama omogućili su da jedan dan, kao ovaj, ostane u lijepome sjećanju i da žene, barem na trenutak, zaborave sve one svoje svakodnevne, životne tegobe.

U tombolskoj igri podijeljeno je dvadesetak prigodnih nagrada koje su osigurali sponzori, a nagrade su bile raznovrsne – od poklon-bonova, cvjetnih buketa, ženskih torbica do zlatnoga i srebrnoga nakita i drugih nagrada.

 

Tomislavcity

Foto: Kristijan Rezo

 

Više fotografija u galeriji.

Najnovije vijesti

Ožu 22, 2018

Pravci Livno-Šuica-Kupres i…

Zbog sniježnih padavina, obustavljen je promet…
Ožu 22, 2018

Prekinut promet na putnom pravcu od…

Oko 15 sati obustavljen je sav promet na putnome…
Ožu 22, 2018

Posljednji ispraćaj Mile Ivančića bit…

U četvrtak, 22. ožujka 2018. godine u 85. godini…
Ožu 22, 2018

Ministarstvo poziva na borbu protiv…

Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i…
Ožu 22, 2018

"Ubuntu": Večer dobrote i zajedništva -…

Zajedno za djevojčice u Beninu. Iz prijateljstva…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME