Petak, 08 Prosinac 2017 12:33

Okrugli stol o suradnji predstavnika medija i Tima za borbu protiv korupcije u Hercegbosanskoj županiji

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

 

U organizaciji Vlade Hercegbosanske županije i OSCE-a u Bosni i Hercegovini jučer 7. prosinca 2017.godine u Hotelu BM u Livnu održan je okrugli stol o suradnji između predstavnika medija i Tima za borbu protiv korupcije u Hercegbosanskoj županiji.

Predsjednik Tima za borbu protiv korupcije Hercegbosanske županije, Adis Čoban predstavio je Strategiju za borbu protiv korupcije Hercegbosanske županije od 2016. – 2019. godine i Akcijski plan za provedbu Strategije za borbu protiv korupcije Hercegbosanske županije 2016. – 2019. godine.

Predstavnici medija upoznati su s aktivnostima Tima za borbu protiv korupcije Hercegbosanske županije, preprekama s kojima se suočavaju, dostignućima i planovima za budući rad, kao i definicijama o suradnji između predstavnika medija i Tima za borbu protiv korupcije.

Na kraju sastanka zaključeno  je slanje relevantnih dokumenata za borbu protiv korupcije ( Strategija i  Akcijski plan) svim medijima na njihove kontakt podatke radi praćenja predmetne problematike kao i redoviti tromjesečni sastanci, među ostalim, na zahtjev i potrebe medija organizirati i druge aktivnosti informativnog karaktera kako bi se aktualizirala prevencija korupcije u cilju informiranja javnosti i veće transparentnosti rada javnih institucija, priopćeno je iz Vlade HBŽ-a.

Najnovije vijesti

Tra 24, 2018

Odluka bavarske vlade: Od lipnja svaka…

„U ulaznom prostoru svakog državne zgrade u…
Tra 24, 2018

Fra Jozo Radoš Đoka nominiran za "Osobu…

Finale Večernjakova pečata održat će se 14.…
Tra 24, 2018

Tomislavgrad: Šumari prikupili 600…

Djelatnici Šumarije Tomislavgrad završili su s…
Tra 24, 2018

Natjecanje u modeliranju mostova

Na Građevinskome fakultetu Sveučilišta u…
Tra 23, 2018

Čišćenje rimske ceste na Privali

Članovi udruge Naša baština očistili su dio…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME