Utorak, 05 Prosinac 2017 16:44

Akcija „Dobrim za dobro“ urodila istinskim dobrom - Za pedijatriju tomislavgradskog Doma zdravlja prikupljeno 14.710 KM!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

 

Osnovna škola fra Mije Čuića 2. prosinca 2017. godine organizirala je u Svadbenom salonu „Lovre“ u Bukovici humanitarnu večer „Dobrim za dobro“.

Program ove večeri bio je raznolik pa su brojni posjetitelji uistinu uživali. Bijaše to večer susreta koje je iznjedrila rijeka ljubavi što poteče iz naše škole. Opet se na djelu potvrdila ljudska otvorenost dobru. Predvidiva svakodnevica uistinu zna zamutiti čiste zrenike ljudske dobrote i topline, ali zato nepredvidivost zna biti veoma slatka. Ovaj put se pokazala u znamenkastom obličju: dobri ljudi okupljeni u Lovrinu salonu darovali su pedijatriji tomislavgradskog Doma zdravlja 14.710 konvertibilnih maraka.

Pozadinu ove humanitarne akcije čini požrtvovnost i zajedništvo djelatnika Osnovne škole fra Mije Čuića koji lako pronađu ljude dobra srca s kojima ostvaruju hvalevrijedna djela. Od srca zahvaljujemo svim dobrim ljudima koji su pomogli da ova akcija urodi ovakvim plodom. Najveća ljudska snaga ipak jest ljubav.

 

Danijela Musić/OŠ fra Mijo Čuić

Više fotografija pogledajte u galeriji.

Najnovije vijesti

Tra 24, 2018

Natjecanje u modeliranju mostova

Na Građevinskome fakultetu Sveučilišta u…
Tra 23, 2018

Čišćenje rimske ceste na Privali

Članovi udruge Naša baština očistili su dio…
Tra 23, 2018

Sveti Juraj i "Kiša jurjevska"

Život je sv. Jurja ovijen mnogim legendama pa je…
Tra 22, 2018

Tomislavgrad: Održana specijalna…

U Tomislavgradu je danas održana specijalna…
Tra 22, 2018

Dan planeta Zemlje

U cilju jačanja svijesti o okolišnoj sigurnosti,…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME