Srijeda, 15 Ožujak 2017 11:53

Brat Slavonca koji je utrčao na Poljudski travnjak: Policajac je u tunelu udario Dominika šakom u zatiljak. Evo fotografije koja sve dokazuje!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

U utorak su Dominika Mamića - mladića koji je s vatrogasnom štipaljkom upao na teren poljudskog stadiona na kraju utakmice između Hajduka i Rijeke - u zatvoru na Bilicama posjetili brat i polubrat. U Split su došli iz slavonskog mjesta Cerića pokraj Vinkovaca.

Braća su razgovarala s Dominikom telefonom dok je između njih bila staklena pregrada.

- Nakon što su moga brata policajci priveli, nije se ništa događalo dok ga interventi policajci nisu doveli do tunela za igrače, a onda ga je jedan od policajaca udario svom snagom šakom u zatiljak.

Nisu to htjeli učiniti pred publikom, ali su učinili u tunelu, gdje nitko ne vidi. Evo vam fotografija mog brata na podu kako leži okružen policajcima i njihovim čizmama.

Obratit ću se Unutarnjoj kontroli Ministarstva unutarnjih poslova i ministru Vlahi Orepiću, pa neka on kaže ime tog policajca koji je udario mog brata. Neka iziđe i ime i prezime policajca kada je izišlo u svim novinama Dominikovo ime - govori nam Mamićev brat koji ne želi da mu objavimo identitet.

- Moj brat inače ne izlazi, niti noćari, nema nikakvih poroka osim navijanja za Hajduk. Ja, naprimjer, ne navijam za Hajduk, a oba se slažemo da su suci i Hrvatski nogometni savez uništili hrvatski nogomet. Znam da brat ima svoju ekipu s kojom se druži i kad ode na Hajdukove utakmice.

Moj brat često dolazi pratiti Hajduk diljem Hrvatske, pa je tako došao i u Split. On se nije doselio u Split i ne živi u Splitu, nego je došao navijati. Kažnjen je s 900 kuna oko te osobne iskaznice jer nije promijenio mjesto prebivališta kod nas u Slavoniji. Slušajte, da je moj brat odbio alkotest policiji, pa on nikada ne pije.

Šta ima odbiti kada u životu nije popio ni kap alkohola?! Mislim da nije u redu da u zatvoru moj brat nema pravo na barem jedan poziv dnevno. On je nezaposlen i nema nikavih primanja i nije u redu da ga kazne nekom velikom kaznom, a nadam se da će ga i što prije pustiti jer nikoga nije ni ubio ni ozlijedio - rekao nam je brat Dominika Mamića.

 

Slobodna Dalmacija

Najnovije vijesti

Lis 16, 2017

Sjećanje na idejnoga tvorca Hajdučkih…

Prošlo je osam godina od tragične pogibije…
Lis 16, 2017

Hrvatska zvona: Čestitka

Dragi prijatelji! Nisam mrtav Samo sam zemlju…
Lis 16, 2017

Obilježena obljetnica smrti general…

Polaganjem vijenaca na grobnom mjestu gdje je…
Lis 15, 2017

Udruga Naša baština: Postavljeni novi…

Udruga Naša Baština u suradnji s Ornitološkim…
Lis 15, 2017

Predstavnici tomislavgradske općine i…

Izaslanstvo Općine Tomislavgrad (Luka…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME