Srijeda, 15 Ožujak 2017 11:53

Brat Slavonca koji je utrčao na Poljudski travnjak: Policajac je u tunelu udario Dominika šakom u zatiljak. Evo fotografije koja sve dokazuje!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

U utorak su Dominika Mamića - mladića koji je s vatrogasnom štipaljkom upao na teren poljudskog stadiona na kraju utakmice između Hajduka i Rijeke - u zatvoru na Bilicama posjetili brat i polubrat. U Split su došli iz slavonskog mjesta Cerića pokraj Vinkovaca.

Braća su razgovarala s Dominikom telefonom dok je između njih bila staklena pregrada.

- Nakon što su moga brata policajci priveli, nije se ništa događalo dok ga interventi policajci nisu doveli do tunela za igrače, a onda ga je jedan od policajaca udario svom snagom šakom u zatiljak.

Nisu to htjeli učiniti pred publikom, ali su učinili u tunelu, gdje nitko ne vidi. Evo vam fotografija mog brata na podu kako leži okružen policajcima i njihovim čizmama.

Obratit ću se Unutarnjoj kontroli Ministarstva unutarnjih poslova i ministru Vlahi Orepiću, pa neka on kaže ime tog policajca koji je udario mog brata. Neka iziđe i ime i prezime policajca kada je izišlo u svim novinama Dominikovo ime - govori nam Mamićev brat koji ne želi da mu objavimo identitet.

- Moj brat inače ne izlazi, niti noćari, nema nikakvih poroka osim navijanja za Hajduk. Ja, naprimjer, ne navijam za Hajduk, a oba se slažemo da su suci i Hrvatski nogometni savez uništili hrvatski nogomet. Znam da brat ima svoju ekipu s kojom se druži i kad ode na Hajdukove utakmice.

Moj brat često dolazi pratiti Hajduk diljem Hrvatske, pa je tako došao i u Split. On se nije doselio u Split i ne živi u Splitu, nego je došao navijati. Kažnjen je s 900 kuna oko te osobne iskaznice jer nije promijenio mjesto prebivališta kod nas u Slavoniji. Slušajte, da je moj brat odbio alkotest policiji, pa on nikada ne pije.

Šta ima odbiti kada u životu nije popio ni kap alkohola?! Mislim da nije u redu da u zatvoru moj brat nema pravo na barem jedan poziv dnevno. On je nezaposlen i nema nikavih primanja i nije u redu da ga kazne nekom velikom kaznom, a nadam se da će ga i što prije pustiti jer nikoga nije ni ubio ni ozlijedio - rekao nam je brat Dominika Mamića.

 

Slobodna Dalmacija

Najnovije vijesti

Ožu 23, 2018

Snažan potres zatresao sinjsko…

Jutros u 4 sata i 42 minute seizmografi…
Ožu 23, 2018

I dalje problemi u prometu, u pojedinim…

Snijeg, mjestimična poledica i slaba vidljivost…
Ožu 23, 2018

Zbog nevremena zatvorene prometnice…

Zbog ugaženog snijega i jakog vijetra koji…
Ožu 22, 2018

Pravci Livno-Šuica-Kupres i…

Zbog sniježnih padavina, obustavljen je promet…
Ožu 22, 2018

Prekinut promet na putnom pravcu od…

Oko 15 sati obustavljen je sav promet na putnome…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME