Srijeda, 04 Listopad 2017 07:36

Hajduk sutra u Mostaru

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

 

Mnogi nisu vjerovali i sumnjali su da će duvanjska ekipa dovršiti snimanje filma o najpoznatijem hajduku s ovih prostora Mijatu Tomiću. No, supružnici Mara i Branko Perić iz Tomislavgrada nisu se predavali i ostvarili su svoj san. Njihov film 'Hajduk' premijerno će biti prikazan 5. listopada u Hrvatskom dom hercega Stjepana Kosače u 19 sati.

Film, za koji scenarij potpisuje Mara, a njezin suprug režiju, sniman je na autentičnim lokacijama Parka prirode Blidinje i Duvanjskog polja na kojima je boravio Mijat, te u Tešnju.

Branko, koji potpisuje režiju ovog projekta, kaže za Bljesak.info kako je sretan da su ovu priču uspješno priveli kraju.

''Pozivam sve koji su u prilici da dođu na mostarsku premijeru. Nakon godinu dana napornog snimanja na autentičnim lokacijama, po svim vremenskim uvjetima, priču smo priveli kraju i sretni smo što napokon možemo publici prikazati priču u koju smo vjerovali'', rekao je Branko za Bljesak.info.

Bilo je onih koji su vjerovali u njihov rad i dali im veliku podršku a među njima su svakako glumci koji su pristali raditi na ovom projektu. Među njima je i filmska zvijezda Branko Grgić te Josip Tabak, ali i oni koji se po prvi put okušavaju na filmu Damir Beljo, Borko Brajović, Sado Seferović, Amer Tarabar...

Perići zahvaljuju svima koji su sudjelovali i na bilo koji način pomogli u realizaciji ovoga projekta, a ranije su otkrili kako će se na ovu temu raditi i strip. 

 

bljesak.info

Kultura - najnovije

Ožu 21, 2018

U Mostaru izložena relikvija Svetoga…

Izložbu pod nazivom 'Pasionska baština' iz…
Ožu 19, 2018

Tomislavgrad: Otvorena izložba…

Večeras je u Tomislavgradu otvorena putujuća,…
Ožu 16, 2018

Gradska knjižnica Zadar darovala 150…

Gradska knjižnica Zadar darovala je 150 knjiga…
Ožu 13, 2018

Isus prijatelj malenih ponovno u…

Slika Vlahe Bukovca Isus prijatelj malenih, koja…
Ožu 13, 2018

Pogledajte fenomenalnu fotografiju…

Ovih su dana na Facebooku Klovićevi dvori…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME