Srijeda, 04 Listopad 2017 07:36

Hajduk sutra u Mostaru

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

 

Mnogi nisu vjerovali i sumnjali su da će duvanjska ekipa dovršiti snimanje filma o najpoznatijem hajduku s ovih prostora Mijatu Tomiću. No, supružnici Mara i Branko Perić iz Tomislavgrada nisu se predavali i ostvarili su svoj san. Njihov film 'Hajduk' premijerno će biti prikazan 5. listopada u Hrvatskom dom hercega Stjepana Kosače u 19 sati.

Film, za koji scenarij potpisuje Mara, a njezin suprug režiju, sniman je na autentičnim lokacijama Parka prirode Blidinje i Duvanjskog polja na kojima je boravio Mijat, te u Tešnju.

Branko, koji potpisuje režiju ovog projekta, kaže za Bljesak.info kako je sretan da su ovu priču uspješno priveli kraju.

''Pozivam sve koji su u prilici da dođu na mostarsku premijeru. Nakon godinu dana napornog snimanja na autentičnim lokacijama, po svim vremenskim uvjetima, priču smo priveli kraju i sretni smo što napokon možemo publici prikazati priču u koju smo vjerovali'', rekao je Branko za Bljesak.info.

Bilo je onih koji su vjerovali u njihov rad i dali im veliku podršku a među njima su svakako glumci koji su pristali raditi na ovom projektu. Među njima je i filmska zvijezda Branko Grgić te Josip Tabak, ali i oni koji se po prvi put okušavaju na filmu Damir Beljo, Borko Brajović, Sado Seferović, Amer Tarabar...

Perići zahvaljuju svima koji su sudjelovali i na bilo koji način pomogli u realizaciji ovoga projekta, a ranije su otkrili kako će se na ovu temu raditi i strip. 

 

bljesak.info

 

Kultura - najnovije

Pro 17, 2017

U Karmelu sv. Ilije održana izložba…

Udruga za očuvanje i promicanje tradicijske…
Pro 13, 2017

Tomislavgrad: Bukovčev „Isus prijatelj…

Stručnjaci Hrvatskoga restauratorskog zavoda iz…
Pro 08, 2017

"Otirač" u Tomislavgradu

U organizaciji Scenske sekcije Srednje strukovne…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME