Ponedjeljak, 19 Lipanj 2017 09:59

Mostarski teatar mladih gostovao u Glamoču, Livnu i Tomislavgradu

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

 

Mostarski teatar mladih gostovao je u organizaciji udruženja "Žene Livna" u Glamoču, Livnu i Tomislavgradu s interaktivnom predstavom Teatra u obrazovanju " Nijemi krik":

Predstava je izvedena na otvorenom za sudionike projekta koji se bavio rodnom ravnopravnošću i nasiljem nad ženama. Vrlo zanimljive izvedbe i obostrano korisno iskustvo.

Predstave u Glamoču i Livnu izvedene su u gradskom parku, odnosno na trgu u središtu grada što je još više pobudlo pažnju građana i skrenulo pažnju na ovaj vrlo prisutni problem u našem društvu. Nakon ovih aktivnosti već danas na Memorijalnoj sceni 2532 počinju 31. Dani teatra mladih, prenosi bljesak.info.

Ova aktivnost je početak privođenja kraju tekuće sezone i predstavlja retrospektivu svega onoga što je Mostarski teatar mladih ponudio publici u toku sezone. Dani teatra mladih kraj su aktivnosti redovnog repertoarnog igranja predstava na matičnoj sceni, ali i početak festivalskih i turističkih gostovanja i izvedbi.

Na ovogodišnjim Danima teatra mladih bit će izvedeno 7 predstava, a publika će birati najbolje ostvarenje što je svojevrsna provjera repertoara i izvlačenje pouka i opredjeljenja za iduću sezonu. Između ostalih bit će izvedene predstave "Ježeva kućica", "Hoću letjeti", "Nijemi krik", "Mir", "Nije Shakespeare, ali jeste Romeo i Julija" i druge.

 

bljesak.info

Kultura - najnovije

Lis 21, 2017

"Hajduk Mijat Tomić" premijerno…

Večeras je u dvorani svadbenoga salona "Gospodar…
Lis 21, 2017

Održana Sveknjiževna večer XVIII.…

Večer je počela spomenom na pok. kolege…
Lis 20, 2017

Uspješno predstavljena ikavica na…

Na tradicionalnoj književnoj manifestaciji…
Lis 18, 2017

"Ero s onog svita" u Wuppertalu

Da su Duvnjaci već odavno jedan neizostavan i…
Lis 18, 2017

Kruh naš svagdašnji daj nam danas -…

Donosimo djelić atmosfere iz Osnovne škole Ivana…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME