Srijeda, 04 Travanj 2018 13:49

Petar Radoš: Javno komunalno poduzeće stabilizira poslovanje i podiže razinu svojih usluga

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

 

Gostujući u programu Radija Tomislavgrad, ravnatelj tomislavgradskoga komunalnog poduzeća Petar Radoš izrazio je zadovoljstvo proteklim zimskim održavanjem prometnica u Tomislavgradu.

Pojasnio je zbog čega u ovoj sezoni nije nabavljen stroj (traktor) koji bi omogućio učinkovitije održavanje, ali je najavio da će taj stroj sigurno biti nabavljen do iduće zime. Naime, u proteklome vremenu ovo poduzeće je išlo u kreditno zaduženje od oko 400 tisuća KM kako bi izmirilo svoja dugovanja prema EP HZ HB. Radoš je tijekom emisije istaknuo da ovo poduzeće trenutno nema velikih dugovanja, a naplativost za odvoz smeća i vodu  iznosi oko 80 posto čemu su osobito doprinijele redovite tužbe i prisilne naplate.

Kazao je i da se, nakon što se idućih dana ukloni pijesak s kolnika, očekuje i detaljno pranje svih tomislavgradskih ulica. Spomenuto pranje obavljat će se dva puta tjedno u vremenskim intervalima od 18 do 22 sata te od 4 do 7 sati, dakle,u vrijeme kada je manji promet i manje parkiranih vozila. Nakon ovoga posla krenut će se i s radovima na vodoopskrbi, tj. izradi kućnih priključaka u Seonici i Kongori. Što se tiče vodoopskrbe i Duvanjskoga prstena jedino ostaje to pitanje riješiti u Vinici.

 

RTG/Tomislavcity

Gospodarstvo - najnovije

Tra 19, 2018

Eronetov marketing: 98 posto novca…

Hrvatske telekomunikacije Mostar objavile su…
Tra 17, 2018

Kupres: Konferencija na temu "Budućnost…

Treću godinu za redom Kupres je mjesto susreta i…
Tra 16, 2018

U Glamoču svečano otvorena nova zgrada…

U nazočnosti brojnih uzvanika i gostiju danas su…
Tra 12, 2018

Marku Bakoviću i duvanjskome…

Duvanjski vinorgradar Marko Baković Kosalj jučer…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME