Petak, 09 Veljača 2018 19:10

HBŽ: Izrađuje se plan upravljanja otpadom - najpovoljniji ponuditelj Institut za građevinarstvo „ IG „ Banja Luka

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

 

Danas je u zgradi Vlade Hercegbosanske županije održana je Konstituirajuća sjednice Povjerenstva (Stručnog tima) za pružanje pomoći u izradi plana upravljanja otpadom Hercegbosanske županije za razdoblje 2018.-2023. godina.

Plan upravljanja otpadom treba biti planski dokument koji će sadržavati detaljne smjernice i konkretne prijedloge mjera koje treba provesti u cilju uspostave održivog upravljanja otpadom na području županije u razdoblju od pet godina.

Na sjednici Povjerenstva nazočne je pozdravio i ministar Ministarstva graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hikmet Hodžić, te naglasio važnost rada Povjerenstva kao i važnost donošenja Plana upravljanja otpadom za područje Hercegbosanske županije.

Daljnji tijek sjednice odnosio se na usvajanje Poslovnika o radu Povjerenstva i podnošenje izvješća o dosadašnjim aktivnostima poduzetim na izradi Plana upravljanja otpadom.

Članovi Povjerenstva upoznati su o cjelokupnom postupku javne nabave pružanja usluge izrade „ Plana upravljanja otpadom Hercegbosanske županije za razdoblje 2018.-2023.godina.

Nakon provedenog postupka javne nabave, kao najpovoljniji ponuditelj, izabran je Institut za građevinarstvo „ IG „ Banja Luka.

Buduće zadaće Povjerenstva definirane su zadanim projektnim zadatkom, u cilju pružanja potrebne pomoći Izvršitelju izrade Plana, da bi se planirano moglo dovršit u zadanom roku.

 

Vlada HBŽ

Gospodarstvo - najnovije

Tra 23, 2018

Uspješna konferencija na Kupresu:…

Danas je u Kupresu zaključena treća…
Tra 22, 2018

Violeta izabrana za najpoželjnijega…

Prema mišljenju bh javnosti, Najpoželjniji…
Tra 19, 2018

Eronetov marketing: 98 posto novca…

Hrvatske telekomunikacije Mostar objavile su…
Tra 17, 2018

Kupres: Konferencija na temu "Budućnost…

Treću godinu za redom Kupres je mjesto susreta i…
Tra 16, 2018

U Glamoču svečano otvorena nova zgrada…

U nazočnosti brojnih uzvanika i gostiju danas su…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME