Petak, 19 Svibanj 2017 11:03

Kupres: Grade se novi sportski tereni

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)U Kupresu je u srijedu, 17.svibnja načelnik Općine Milan Raštegorac Komo potpisao ugovor sa Sportskim rekreacijskim centrom Adria-ski o kupovini zemljišta na kojemu će se graditi šest velikih nogometnih igrališta, te rukometni, košarkaški i teniski tereni.

Osim toga, bit će i prateći objekti koji su neophodni za pružanje kvalitetne usluge profesionalnim nogometnim klubovima koji bi dolazili na Kupres na pripreme.

“Cilj je Kupres i njegove ljepote staviti na turističku kartu i u ljetnim mjesecima, a izgradnjom terena omogućiti profesionalnim nogometnim klubovima pripreme i kvalitetnu uslugu, što u konačnici znači i nova radna mjesta i ostanak mladih na rodnoj grudi”, poručio je Milan Raštegorac Komo, načelnik Općine Kupres.

Na ovom projektu radi se više od 6 godina.

“Nakon potpisivanja ovog ugovora, ja se nadam kako ćemo za mjesec dana početi s radovima. Tako bi već iduće godine imali dva ili tri velika nogometna igrališta završena. Već u ovoj fazi izgradnje zaposlit će se najmanje četiri osobe, poručio je vlasnik sportsko-rekreativnog centra Adria-ski Zvonko Bagarić.

Cijeli projekt sportsko-rekreativnog centra koštat će oko 10 milijuna KM. Završtetak radova ovog centra planiran je za tri do četiri godine, prenosi HMS.

Gospodarstvo - najnovije

Ruj 25, 2017

Otvoreno novouređeno prodajno mjesto HT…

Ako ste skoro svratili u zgradu duvanjske pošte…
Ruj 25, 2017

Hercegbosanske šume do sada uložile 5…

Miniranost površina je jedan od najvećih…
Ruj 21, 2017

Dodijeljena priznanja najuspješnijim…

Poslovne novine okupile su sinoć na gala…

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME