Subota, 22 Listopad 2016 08:11

Priopćenje Hrvatske čiste stranke prava BiH o provedenim lokalnim izborima

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)Povodom lokalnih općinskih izbora održanih 2. listopada 2016. Hrvatska čista stranka prava Bosne i Hercegovine drži kako se još jedanput, ovaj put biblijskih razmjera, upriličila izborna krađa. Ovaj puta poglavito tzv. dopisnim glasovima ili glasovanjem putem pošte. U Tomislavgradu, od 1003 registrirana birača nešto vise od polovice je "glasovalo", a da pojma nisu imali da su uopće glasovali! Niti gdje, niti kada, niti za koga! Ljudi koji su pobjegli trbuhom za kruhom od blagodati koje im pruža ova „demokratska vlast“ najedanput su otkrili ljubav prema vladajućima i masovno pohrlili dati im svoj dopisni glas. I 90 posto njih je dopisno glasovalo iz Republike Hrvatske iako crnce i kruh svoj svagdašnji zarađuju u zemljama zapadne Europe. I umrli, a ima nekoliko i onih pokojnika koji su stradali u prometnim nezgodama koji su svoj glas podarili juniorima stožerne stranke u Hrvata.
Hrvatska čista stranka prava Bosne i Hercegovine ne priznaje rezultate izbora! Naša stranka je uložila priziv Središnjem izbornom povjerenstvu, OHR-u te veleposlanstvima pojedinih (važnijih članica) Europske Unije.

Mi, pripadnici najstarije hrvatske stranke u BIH (osnovani 1895.), pitamo je li počiniteljima ovog kaznenog djela ovo trebalo? Mi držimo da nije. Nije im trebalo ljude koji žive negdje drugdje prijavljivati na fiktivne adrese u Republiku Hrvatsku, gdje njihovi aktivisti čekaju materijale, zaokružuju one po naputku nalogodavaca i šalju u SIP na brojanje. Pobijedili su u Općini, uz sitnije malverzacije (ucjene neuposlenih, obratno, zaposlenih ,glasovanje na redovnim mjestima odsutnih..) i nije im trebalo ovo iživljavanje. Ali ne! Htjeli su dragom Vođi na izborni pijedestal darovati i trinaesti mandat! Mi iz HČSP BIH pitamo: kakvu poruku ostavlja ova bestijalna krađa? Isplati li se krasti? Krasti, a nedjeljom se naguravati u prve redove u crkvi?

Mi iz HČSP BIH pitamo, što bi na onaj podlu prijevaru rekli poginuli pripadnici brigade "Kralj Tomislav"? Jesu li se oni za to borili i život svoj dali za lopovluk? Ili su njihovi ideali bili: sloboda, pravda, čovjekoljublje, domoljublje, demokracija... Njih nije vodila ideja sitnog kokošarenja, nego uzvišeni ideali koji su manipulatori pogazili!

Svi oni koji žele pogledati popis osoba koje su bile prijavljene za glasovanje poštom, adrese na koje su bili prijavljeni i koji su navodno glasovali, možete pogledati na našoj facebook stranici ili neka me osobno kontaktiraju.

U Tomislavgradu, 22.10.2016. godine

Tadija Ljubičić, predsjednik Hrvatske čiste stranke prava Bosne i Hercegovine

 

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME